Big Brother: Stanari od danas žive u kartonskim kutijama, dobili i pakete za preživljavanje



NAKON što su se stanari u srijedu ustali umorni od tuluma, dan su odlučili provesti na suncu. Lester je bio u bazenu, a Antonija je pravila frizuru Soraji. Duško je rekao kako priželjkuje sliku iz vanjskog svijeta, točnije sliku svoje Radojke između krava.

Nemeš se poslijepodne odlučio raspraviti s Marijanom zato jer je sinoć pila, a ne smije jer uzima antibiotike. Nakon kratke prepirke s njom napao je ukućane jer ga je zanimalo tko je sinoć pio crno vino jer je bilo rasuto po podu pušionice. Naposljetku je otišao po krpu i sam to počistio.

Stanari žive u kutijama, tko se ne odazove na znak Big Brothera je diskvalificiran


Stanari su tijekom dana dobili i novi zadatak. Kako su komentirali prije, da su vrlo ograničeni po pitanju životnog prostora u kući, Veliki Brat dao im je novi izazov. Stoga od danas žive u kartonskim kutijama.

Veliki Brat je u kući rasporedio dvanaest velikih kutija, po jedna za svakog ukućanina. Na svakoj se nalazi slika stanara koji je u kutiji. Svakih petnaest minuta Veliki Brat će provjeravati kako su. Oni će to potvrđivati mašući maramama provučenim kroz otvore na kutiji. Tko se ne odazove na poziv Velikog Brata će biti diskvalificiran.

Big Brother će u određenim vremenskim intervalima ukućanima davati kratku pauzu da je iskoriste kako žele. Smiju se kretati kroz cijelu kuću i komunicirati.

U svakoj kutiji se nalazi paket za preživljavanje koji pripada stanaru  koji je unutra. Tko najduže ostane u kutiji je pobjednik. Zadatak je vremenski neograničen. Pobjednik je novi kapetan u kući te dobiva sve privilegije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.