Bez divljih tuluma: Nicole Richie proslavila rođendan na ručku s prijateljicama

NICOLE RICHIE je jučer proslavila 30. rođendan u društvu prijateljica. Umjesto divljih zabava, po kojima je ranije Nicole bila poznata, dizajnerica je organizirala "ženski" ručak te svoje cure odvela u restoran na Beverly Hillsu. S osmijehom na licu je primila čestitke, poljupce i darove, pa se s djevojkama zaputila na dnevno slavlje. Među gošćama nije bilo njezine nekadašnje najbolje prijateljice Paris Hilton, s kojom više nije u dobrim odnosima, ali ni Kim Kardashian, s kojom je odnedavno bliska.

Nicole je tijekom svojih dvadesetih godina bila poznata po "ludom" noćnom životu koji je vodila te drogiranju i problemima sa zakonom. Prošla je rehabilitaciju nekoliko puta te se smirila i postala mama. Ima dvoje djece, kćer Harlow i sina Sparrowa te se bavi i humanitarnim radom. Nedavno je lansirala liniju nakita, a osnovala je i fondaciju koja pomaže djeci s teškoćama u razvoju.

Dizajnerica je nedavno potaknule glasine da sa suprugom Joelom Maddenom očekuje i treće dijete. Nagađanja o još jednoj prinovi su krenula nakon što su je paparazzi uhvatili s trbuščićem koji je pokušavala prikriti velikom majicom. Za proslavu rođendana Nicole je odjenula komotnu žutu haljinu pod kojem bi eventualni trudnički trbuh bio teško uočljiv.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.