Ben Affleck uoči godišnjice braka skinuo prsten. Prije nekoliko dana ga nosio

Foto: Profimedia

GLUMAC Ben Affleck viđen je bez prstena na ruci uslijed sve većih glasina o razvodu od Jennifer Lopez. Fotografi su ga snimili u automobilu u Los Angelesu. Prozor automobila je bio otvoren, a snimljene su njegove ruke na upravljaču, piše Hello Magazin.

Prije nekoliko dana Bena su fotografirali s vjenčanim prstenom tijekom ručka u Brentwoodu, ali ga je i Jennifer nosila tijekom shoppinga s menadžerom Bennyjem Medinom.

Stavili vilu na prodaju

Ben Affleck i Jennifer Lopez prošlog su tjedna i službeno stavili svoju vilu na Beverly Hillsu na prodaju, a glumac već neko vrijeme ne živi tamo.

Podsjetimo, svjetski mediji već neko vrijeme pišu o navodnom razvodu slavnog para. Sumnje su se pojačale nakon što su vilu stavili na prodaju. Osim toga, Jennifer je ranije otkazala turneju i na premijeri svog novog filma pojavila se sama. Par je potom viđen zajedno na košarkaškoj utakmici Benovog sina Samuela, gdje su također svojim ponašanjem pobudili sumnje o razvodu.

Upoznali se 2001. godine

Slavni par vjenčao se na današnji dan 2022. godine u Las Vegasu. Ben i Jennifer upoznali su se 2001. na snimanju filma Gigli. Zaručili su se sljedeće godine, a nakon što su neko vrijeme odgađali vjenčanje, 2004. su se razišli. Affleck je nakon toga bio u braku s glumicom Jennifer Garner, s kojom ima troje djece, a Jennifer je bila u braku s Marcom Anthonyjem, s kojim ima blizance.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.