BBC među najluđe trenutke Eurosonga uvrstio i Let 3. Što je vama bilo najbizarnije?

Foto: YouTube

BRITANSKI BBC objavio je na svojim društvenim mrežama kratak video u kojem je sažeo, prema njihovu mišljenju, najluđe trenutke na ovogodišnjem finalu Eurosonga, a među kojima se našao i Let 3.

 Let 3 je u BBC-jevu videu uvršten kao posljednji najluđi trenutak Eurosonga, a izdvojen je trenutak kada jedan od članova benda jaše na raketama. Letovci su upravo s tim svojim ludim nastupom osvojili srca publike, koja im je na kraju dala dovoljno bodova da završe na solidnom 13. mjestu.

Nadalje, spomenimo da ni jedan od spomenutih ludih trenutaka nije bio dio pobjedničke točke i izvedbe, a BBC je uvrstio i jedan trenutak koji čak nije imao veze s natjecateljima.

Ostali najluđi trenuci

Kao prvi ludi trenutak izdvojili su onaj u kojem je engleska komičarka Melanie Giedroyc "pravila" maslac odjevena u poljsku mljekaricu. Komičarka je dinamično udarala po maslacu i pritom je radila razne grimase gledajući ravno u kameru. Bila je to referenca na nastup Poljaka iz 2014. godine.

Nadalje, u videu se potom pojavljuje Kaarija, predstavnik Finske, s pjesmom Cha Cha Cha. Finci su na ovogodišnjem Eurosongu zamalo pobijedili, a ostali su kratki za 57 bodova za pobjednicom Loreen.

Nakon njih BBC je uvrstio nastup Moldavije i njihovu pjesmu Soarele si luna, a izdvojen je trenutak u kojem muškarac patuljastog rasta energično svira flautu.

Potom slijedi njemačka heavy metal grupa Lord of the Lost i njihova pjesma Blood & Glitter, a izdvojen je trenutak u kojem vrište u pjesmi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.