Barbra Streisand otkrila da su je vrijeđali zbog izgleda: Moj nos je ostavljao dojam

Foto: EPA

Barbra Streisand je u svojim memoarima My Name Is Barbra otkrila da je na početku karijere dobivala okrutne komentare na račun svog izgleda. 

81-godišnja pjevačica i glumica istaknula je da su joj mnogi govorili da bi trebala operirati nos i pritom je nazivali različitim nadimcima - od mravojeda do bijesnog hrčka, prenosi Daily Mail.

"Pomislila sam - nije li moj talent dovoljan? Operacija nosa bi bila skupa i boljelo bi me. Osim toga, kako sam mogla znati da će netko učiniti točno ono što ja želim i ništa više?" napisala je Barbra u memoarima koji su izašli 7. studenoga. 

"Sviđao mi se dugi nos. Imala ga je i talijanska glumica Silvana Mangano pa su svi mislili da je lijepa", dodala je. No priznala je kako je i dandanas pomalo uvrijeđena zbog nametanja ideala ljepote u zabavnoj industriji. "Čini se da je moj nos uvijek ostavljao jači dojam nego moj rad", dodala je.

Inače, Barbra Streisand je dosad dobila dva Oscara, osam Grammyja, četiri Emmyja, posebne nagrade Tony, nagrade Američkog filmskog instituta i nagrade Peabody. Godine 1962. prvi put se pojavila na Broadwayu, u maloj, ali istaknutoj ulozi Miss Marmelstein u mjuziklu I Can Get It for You Wholesale. Njen prvi album bio je The Barbra Streisand Album.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.