Barbara slomila ruku, umjesto nje u Vegas otišla 22-godišnja studentica Mirta

Foto: Press

MIRTA Kuštan, druga pratilja Miss Universe Hrvatske 2015. otputovala je jutros na svjetski izbor Miss Universe 2015.koji će se održati 20.prosinca u Planet Hollywood resort & casinu u Las Vegasu. Na zagrebački aerodrom Pleso u ranim jutarnjim sati dovezli su je Vladimir i Marija Kraljević koji su dan ranije ispratili i Miss Universe Slovenije 2015. Anu Haložan jer su vlasnici licence za Hrvatsku i Sloveniju.



Budući da je Barbara Ljiljak Miss Universe Hrvatske 2015. imala nezgodu prilikom koje je slomila ruku, na glamuroznom svjetskom izboru zamijeniti će je lijepa Mirta. Barbara će se svojim obavezama misice vratiti čim se u potpunosti oporavi kroz mjesec dana.

Kako se ljepotica ozlijedila samo nekoliko dana prije puta, Direkcija Miss Universe Hrvatske je morala u svega nekoliko dana pripremiti novu hrvatsku predstavnicu za ono sto je očekuje pri dolasku u Las Vegas. Budući da 22-godišnja Mirta Kuštan, studentica Pravnog fakulteta u Zagrebu, već izvrsno govori engleski i njemački jezik na sastanku u školi stranih jezika dobila je savjete o predstavljanju Hrvatske na engleskom jeziku. Mirta se bacila na vježbanje, te njegu cijelog tijela.



Hrvatski nacionalni kostim inspiriran plavetnilom Jadrana i crvenim zlarinskim koraljima Mirta će predstaviti na paradi Nacionalnih kostima, a na Humanitarnoj aukciji donirati će grafiku Zvonimira Mihanovića.



Mirtu pri dolasku na svjetski izbor Miss Universe 2015.očekuju brojne aktivnosti, preliminarno natjecanje, probe koreografije te brojna snimanja. Hoće li uspjeti ostvariti zapaženi nastup na svjetskom izboru, tek ćemo vidjeti. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.