Banfić se prisjetila potresa u Sisku: Povremeno odem tamo, ali ne ulazim u kuću

Foto: Instagram

IVANA BANFIĆ prisjetila se potresa koji je pogodio Petrinju i Sisak krajem 2020. godine. Epicentar razornog potresa bio je tri kilometra od njezine kuće.

"Nakon potresa u Sisku ne postoji više strah od apsolutno ničeg u meni. To je jedan od najvećih strahova koje sam u životu iskusila, moram priznati", ispričala je Banfić za InMagazin i dodala da je sada u Velikoj Gorici.

"Još uvijek drhti, nije mi to ugodno. U Gorici sam, a tamo odem povremeno, ali ne ulazim u kuću, nego sam u polju", objasnila je Ivana. 

Ivana Banfić o najvećem strahu koji je proživjela

Pjevačica Ivana Banfić za sebe će reći da je prošla sve. Boravila je u hotelima od pet zvjezdica, ali i u kućici od banana i lišća. Okušat će se sada i u reality showu Survivor Croatia. Prije odlaska u Dominikansku Republiku, s našom Dijanom Kardum je razgovarala o novoj avanturi, ali i strahu koji je iskusila tijekom potresa na Banovini. ✨💪

Objavljuje IN MAGAZIN u Četvrtak, 10. ožujka 2022.

Podsjećamo, pjevačica je nakon potresa bila potresena te se javila pratiteljima na društvenim mrežama.

"Mi smo svi dobro, živi i u komadu. Popadali su nam crjepovi s krova, sve se urušilo, u kući nisam još bila jer sam u užasnom strahu. Sjedim s djetetom i mužem u kombiju... Ljudi u Sisku su svi na ulicama, voze ranjene susjede u autima i gepeku, jer hitne pomoći ne stižu doći po sve... Držite se svi... Popravit će se sve, ali život nećemo vratiti ako ga izgubimo... Ostaje nam da vjerujemo da će sve biti dobro... To je jedino što možemo...", napisala je tad.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.