Arian Vuica u otvorenom pismu: Moja mama Alka mi je uvijek bila i ostat će uzor

ARIAN VUICA stao je u obranu svoje majke Alke Vuice koja se ovih dana preko medija prepire s Vlatkom Pokos oko odgoja sina. U knjizi "Život u raju" Vlatka je kritizirala Alku Vuicu, dobru Dikanovu prijateljicu, kao lošu majku koja je izrazito vulgarna pred sinom kad popije te tvrdi da je Ariana često ostavljala kod roditelja jer nije željela obiteljski život. "Sve zanima knjiga neke xy žene, koja svoju karijeru i ime gradi pričajući o ljudima koje je upoznala upadajući u njihove živote. Ne da mi se doista time baviti, ali osjećam mušku dužnost zaštititi i obraniti svoju majku Alku Vuicu, ženu koja čak i ne zna što je muška zaštita", piše Arian u otvorenom pismu koje prenosi Večernji list.

Pekla mu palačinke usred noći

"Već danima i tjednima trpim torturu određene individue koja se zove Vlatka Pokos i koja nastoji prikazati život moje mame promiskuitetnim, a mene zlostavljanim i neželjenim", nastavlja on. Kaže kako se obraća javnosti jer cijela njegova obitelj pati zbog "besmislenih laži" iako bi najradije "okrenuo glavu i nasmijao se". Arian tvrdi da beskrajno poštuje svoju majku, već samim time što je samohrana majka te ga je donijela na svijet u uvjetima koji nisu bili nimalo laki. "Čitavog života bila mi je i ostat će mi uzor, nadasve ljudski i roditeljski", piše Alkin sin te dodaje da je cijelog života prema njoj osjećao ljubav i ponos. Nadalje navodi da njegovu majku obožavaju sve prijateljice i prijatelji koji su mu nerijetko govorili "Blago tebi, imaš tako divnu mamu". Piše o tome kako mu je Alka usred noći pekla palačinke, uvijek pričala s njime o svemu, borila se za ženska prava s frendovima te pisala pjesme do jutra i onda ga budila toplom pitom od sira.

"Dirajući u život moje majke, nazivajući je promiskuitetnom alkoholičarkom koja me zanemarivala, duboko ste povrijedili Božji zakon"

"Moja mama je žena koja mi je pružila sigurnost i toplinu doma, trudeći se da mi nikad ne nedostaje otac", stoji u Arianovom pismu. Hvali svoju majku kao umjetnicu koja je napisala "preko 1000 pjesama za poznate izvođače". "Dirajući u život moje majke, nazivajući je promiskuitetnom alkoholičarkom koja me zanemarivala, duboko ste povrijedili Božji zakon! Napali ste ženu koja je prije svega hrvatska umjetnica koja vas je sve zadužila u nekom pogledu, a onda ste zbog tračeva jedne netalentirane i sirote osobe koja ne zna što bi sama sa sobom, porazili smisao!", upozorava on te apelira na javnost da prestane zlostavljati njega, malu Lanu, Maju Lenu i Mehunkinog sina Dinu.

Najavljuje tužbu

"Ja ću svakako svoju zaštitu potražiti na sudu vjerujući još uvijek da pravna država postoji i da nitko na ovom svijetu ne može dirati i vrijeđati moje pravo na život, dostojanstvo, ugled i čast nazivajući me neželjenim, a moju majku koja mi je dala i posvetila život, promiskuitetnom i zlostavljačicom", najavljuje Arian Vuica i tvrdi da ne želi izgubiti moralne i ljudske vrijednosti s kojima je odrastao i koje mu je usadila obitelj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.