Ante Gotovac zaplakao zbog Simone, pokazao Petru i otkrio da razmišlja o kandidaturi za predsjednika

ANTE GOTOVAC opet je u centru pažnje svih medija. Večeras je u emisiji Red Carpet upoznao naciju s novom djevojkom Petrom. Prije nego je došao po novopečenu djevojku, ispričao je novinarki da je njegova djevojka Petra jedna pametna i ozbiljna djevojka koja ne želi ništa s njim dok ne postane slobodan čovjek.

"Nek' te zagrli netko sretniji"

Kad su ga pitali što bi poručio Simoni, Ante je uskoro bivšoj supruzi zapjevao stihove Tonyja Cetinskog: "Jer ti odlaziš večeras, samo prate te suze nebeske, za sto dugih godina Bog me kaznio bez tvog dodira. Nek' te zagrli netko sretniji, čuvali te svi dobri anđeli". Tijekom recitiranja dirljivih stihova Ante je i zaplakao. No, čim je obrisao suze, sjeo je u svoj Mercedes i odvezao se po svoju novu djevojku, Petru.

"Dok nisam znala Antu, mislila sam da je Simona žrtva svega, ali sad vidim da nije"

Na večeri, Petra je objasnila čime ju je Ante osvojio. Na pitanju je zastala i pitala svog novog dragog za odgovor, no čak ga ni sami Ante nije znao. "Dok nisam znala Antu, mislila sam da je Simona žrtva svega, ali sad vidim da nije", rekla je prsata Petra. Ne smatra se krivom za njihov razvod,  a kad su oboje mislili da su kamere ugasile, on joj je davao upute. Petri je upučena da kaže kako je njihova veza nastala nakon što mu je brak propao te nakon što je on saznao za famoznog Marka, na kojeg se više puta žalio. 

Predsjednik Ante Gotovac

Osim sitnih pikanterija, shvatili smo da Petra ne zna što je numizmatika, prsata je te da Ante očito nije promijenio ukus za žene. Osim nove cure, Ante nam je otkrio i svoje planove, naime, Ante ozbiljno planira predsjedničku kandidaturu, tako da bi nam sljedeći predsjednik mogao biti i pomoćni ložač kotlova. Od Hrvatske bi napravio novu Ibizu, legalizirao prostituciju i dopustio pušenje bilo gdje i bilo kada. Neka svi uživaju, zaključio je Ante svoj večerašnji medijski istup, kojim je pokazao da samo jedna ljubav zasigurno nikada neće puknuti, ona njega i medija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.