ANKETA Jeste li na strani vatrogasaca ili vlasnice pizzerije u Trogiru?

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

NAKON što su slavonski vatrogasci doživjeli neugodno iskustvo u jednoj pizzeriji u Trogiru, o svemu se oglasila vlasnica pizzerije, koja je rekla da ne vidi problem i da u većini restorana nije dozvoljeno unositi vlastito piće.

I dok su neki na strani vatrogasaca, drugi podržavaju vlasnicu.

Na čijoj ste vi strani?

 

Brojni komentatori na društvenim mrežama izrazili su svoja mišljenja o čitavoj situaciji.

"Ista stvar u Splitu u jednoj slastičarnici. Roditelji djeci kupili sladolede. Konobar im nije dao da sjednu za stol, iako je bilo praznih stolova. Pa ta kuglica košta 10 kuna, a bilo je tu dosta kuglica. Oni su potrošili više na te kuglice nego gospođa koja je sjedila sama za stolom i pila mineralnu vodu", napisala je jedna komentatorica.

"Nije to samo u Trogiru. Desilo se to meni i suprugu u Rijeci u Marunu. Čekali smo da se stol oslobodi, a kad smo sjeli, konobar rekao da nas je samo dvoje, a nakon toga donio papirić sa rezervacijom. U Bunkeru na obali dva puta nas selili od stola do stola jer zauzimamo stol za četiri osobe, a za dvoje nema slobodnih", napisala je druga.

"Ja da imam restoran i da mi dođu tri vatrogasca na dužnosti, poslužio bih ih i rekao: 'Dečki, u redu je, hvala.'" napisao je komentator.

Neki su ipak stali u obranu pizzerije.

"Restoran je uslužni objekt u kojem se ne konzumira piće kupljeno u lokalnom dućanu", napisao je jedan komentator.

"Pravila postoje i trebala bi biti jednaka za sve bez obzira na to o kome se radilo. Uostalom, i od zarade tog objekta i plaćenog poreza dotična gospoda dobivaju plaću. Tako su mogli, na primjer, donijeti svoju paštetu i naručiti samo kruh", dodao je drugi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.