Jolie dobila novu ulogu: "Vrlo ozbiljno shvaćam odgovornost za Marijino nasljeđe''

Screenshot: Youtube

ANGELINA JOLIE dobila je novu ulogu koju je shvatila, kaže, vrlo ozbiljno. Oskarovka će u biografskom filmu čileanskog redatelja Pabla Larraína utjeloviti kultnu opernu pjevačicu Mariju Callas, koja je pažnju javnosti privlačila ne samo svojim impresivnim glasom nego i uzbudljivim privatnim životom.

Callas je, osim zbog nevjerojatnog raspona glasa, bila poznata i zbog intenzivnog rivalstva s talijanskom opernom pjevačicom Renatom Tebaldi, kao i zbog turbulentnog ljubavnog života koji je uključivao romansu s grčkim pomorskim magnatom Aristotelom Onassisom, koji je kasnije oženio Jackie Kennedy.

Kaže da će dati sve od sebe

"Vrlo ozbiljno shvaćam odgovornost za Marijin život i nasljeđe. Dat ću sve od sebe da odgovorim na izazov", rekla je Jolie nakon što je objavljeno da će glumiti u filmu Maria. Jolie je spomenula divljenje koje osjeća prema redatelju filma: ''Pablo Larraín je redatelj kojemu se dugo divim. San je dobiti priliku ispričati više o Marijinoj priči s njim i uz scenarij Stevena Knighta.''

Glavne glumice iz Larraínova prethodna dva biografska filma bile su nominirane za Oscara - Kristen Stewart za ulogu princeze Diane u prošlogodišnjem Spenceru i Natalie Portman za ulogu Kennedy Onassis u filmu Jackie iz 2016. godine. Hvaljeni redatelj također je dobio nominaciju za Oscara za najbolji film na stranom jeziku za svoju čileansku povijesnu dramu Ne iz 2012. godine. Jolie je Oscara osvojila za film Prekinuta mladost (Girl, Interrupted), iz 1999. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.