Anamarija Asanović: Otac je često bio odsutan dok sam bila mala, oduvijek volim obiteljska okupljanja

SIMPATIČNA dizajnerica Anamarija Asanović za Index je otkrila kako provodi blagdane te koje su joj najdraže uspomene iz dječjih dana. "Božić tradicionalno provedem u Splitu uz prijatelje i obitelj. Volim ovaj period godine, kad svi na trenutak zaborave svakodnevne probleme i brige. Obožavam božićnu atmosferu, uređen grad, prekrasne izloge", ispričala nam je Anamarija.

"Otac je često bio odsutan pa oduvijek volim obiteljska okupljanja"

"Kao i svako dijete, najviše sam se kao djevojčica radovala poklonima. Onom uzbuđenju i iščekivanju poklona, odmotavanju i iznenađenju. Uvijek su to bile neke sitnice. Kako je otac često bio odsutan dok sam bila mala, radovala sam se blagdanima i zajedničkom obiteljskom okupljanju", nadodala je dizajnerica.

"Uvijek priželjkujem neke lijepe cipele za poklon"

Obožava sve svoje poklone, stoga joj je teško izdvojiti najdraži, no ističe kako obožava cipele. "Uvijek priželjkujem neke lijepe cipele. S njima kod mene ne možete pogriješiti", rekla nam je Asanović. "Uvijek nastojim osluškivati želje drugih i nastojati im pokloniti neku sitnicu koju su željeli. To nikada nije ništa veliko, to su uvijek slatki znaci pažnje koji vam uljepšaju svaki dan", otkrila je kakva je i sama kad je darivanje u pitanju.

"Volim praviti višku pogaču"

Što se blagdanskog stola tiče, Anamarija kaže kako obožava napraviti višku pogaču, koja je jednostavna, ali ukusna. "Volim standardne evergreene poput "All I Want For Christmas" i "Santa Baby", a od prigodnih filmova volim klasike poput filma "Čudo u 34. ulici", rekla je Anamarija o omiljenim aktualnim pjesmama i filmovima. "Svima bih poželjela prije svega puno zdravlja, ostvarenje svih želja i ispunjenje svih snova te sretni i uspješnu Novu godinu", zaključila je dizajnerica kada smo je upitali što bi poželjela bližnjim ljudima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.