Anamarija Asanović nam otkrila značenje svojih tetovaža: Što će mi ako su na skrivenim mjestima

ANAMARIJA ASANOVIĆ je sinoć kraj bazena gledala modu reviju kupaćih kostima Goldenpoint. Otkrila nam je kako sebe ne može zamisliti na pisti u ulozi manekenke. "Nisam ja za te stvari, nemam proporcije za to. Fali mi centimetara u nogama", smije se mlada dizajnerica.

Anamarija se priprema za ljeto: Sada je toplije, pa mi se manje da žvakati

Anamarija se polako priprema za ljeto, i to u drugom pokušaju. "Počela sam preko zime, ali sam naglo odustala, umorila sam se. Sada kada je ljeto došlo, ponovo sam počela. Toplije je, pa mi se manje da žvakati", rekla nam je Anamarija. Kod kupaćeg kostima joj je važno da ne ostavlja previše tragova na koži. "Volim one ravne kupaće, bez naramenica, da mi ne ostaju tragovi. Onako, jednostavno, neke slatke boje, da dobro izgleda kada pocrnim", kaže.

Anamarija još nije isplanirala ljeto jer živi iz dana u dan. Kupa se na uobičajenim plažama. "Nisam baš za nudističke plaže. Kupam se u Splitu, a tamo baš i nemaš kamo pobjeći. Skinem se samo u moru, pa vratim sve na sebe prije nego izađem".

Na ruci ima tetovirane zvjezdice, a na stopalu inicijale mame, tate i brata

U hlačama s uzorkom i majicom s natpisom, Anamarija je sinoć pokazala i svoje tetovaže te nam objasnila što znače. Na zapešću iam tetovirane zvjezdice, a na stopalu inicijale. "Sve su mi tetovaže na vidljivim mjestima, nemam ništa skriveno. Što će mi na skrivenima, onda ih nitko ne može vidjeti. Smatram da su svi ljudi jedna zvijezda na nebu, a ovo su moje. Na nozi su mi inicijali mame, tate i brata", rekla nam je. Pitali smo je hoće li tetovirati i inicijale svog dečka. "Njegove pomalo", smije se zgodna dizajnerica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.