Ana Ivanović pozirala s knjigom i razljutila ljude, pišu: Zašto šutiš? Sram te bilo

Foto: Profimedia

BIVŠA srpska tenisačica Ana Ivanović ovog vikenda na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira s knjigom u ruci. U opisu je napisala citat Vincenta Van Gogha koji glasi: "Imam više-manje neodoljivu strast prema knjigama."

Ova njezina fotografija razljutila je ljude. U jednom danu ispod njene fotografije skupilo se gotovo tisuću komentara, a svi uglavnom komentiraju istu stvar i prozivaju Anu jer se nije oglasila povodom situacije s Novakom Đokovićem u Australiji.

"A podrška za Novaka? Sramota", "Ja ne bih mogla ovako opušteno čitati knjigu, s obzirom na događanja u Melbourneu", "Samo uživaj, na Srbiju zaboravi, a već jesi", "Kako zašto šuti za Noleta? Pa zaboravila je materinji jezik, nebitan joj je", Ni riječi o Novaku?", "Đoković kao da ne postoji za tebe", "Zašto šutiš?", samo su neki od komentara.

Fanovi tenisa i brojni Srbi zamjeraju Ani što u ovoj situaciji nije ništa komentirala budući da su Novak i ona igrali zajedno i družili se na početku karijere. 

"Čitaš Noletovu knjigu o tome kako biti prijatelj u svim okolnostima? E moja Ana, nitko ne traži da dramiš, ali makar kao Srpkinja ga podrži jer on ovakav tretman nije zaslužio", "Sram te bilo, ti si neki prijatelj Novaku? Gdje je sada tvoja podrška našem najboljem tenisaču? Godilo ti je dok su te bodrili na tribinama kad si igrala, a kad trebaš biti Novaku podrška nigdje te nema", "Sram te bilo", pišu joj.

Podsjetimo, Novaku Đokoviću danas je poništena viza i deportiran je iz Australije. Australski savezni sud danas je u tročlanom sastavu jednoglasno donio odluku o tome da odluka ministra imigracija Alexa Hawkea o ukidanju vize Novaku Đokoviću stoji te da srpski tenisač mora biti deportiran iz Australije. Srpski tenisač je tako nakon 11 dana pravne borbe, koju je izgubio, napustio Australiju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.