Američki nogometaš otkrio da nije smio gledati Rihannin nastup: Trener je zabranio

Screenshot: YouTube

IGRAČ američkog nogometa Patrick Mahomes, koji trenutno igra za momčad Kansas City Chiefsa, gostovao je u showu Jimmyja Kimmela. Njegova momčad igrala je u finalu Super Bowla protiv Philadelphia Eaglesa te pobijedila rezultatom 38:35. 

Trener im zabranio da gledaju Rihannin nastup

Patrick je otkrio da nije gledao Rihannin nastup u poluvremenu. Njezin nastup privukao je 118.7 milijuna gledatelja, što ga čini drugim najgledanijim nastupom u poluvremenu u povijesti Super Bowla jer je show Katy Perry 2015. premašio 121 milijun gledatelja.

Naime, trener Andy Reid zabranio je svojoj momčadi da gledaju Rihannin nastup. "Nisam gledao, ali čuo sam da je bila sjajna. Trener Reid nam je rekao: 'Ako izađete gledati nastup, samo nastavite hodati jer ne igrate ostatak utakmice'", ispričao je nogometaš.

Rihanna na nastupu otkrila da je trudna

Podsjetimo, Rihanna je nakon petogodišnje stanke ponovno nastupila. Tijekom showa na Super Bowlu potvrdila je da je drugi put trudna. U nastupu koji je trajao oko 15 minuta izvela je neke od svojih najvećih hitova poput pjesama Diamonds, Umbrella i Rude Boy.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.