Alka Vuica: Vlatka Pokos nas psihički zlostavlja i tome se mora stati na kraj

NAKON što je objavila isječke iz svoje knjige "Život u raju" i uzburkala naše showbiz vode, Vlatka Pokos je u intervjuu za Gloriju izjavila da Alka Vuica "nije prezala ni pred čime da uništi život Igoru Štimcu i njegovoj obitelji". Također je upozorila Fani Horvat da "drži podalje Alku Vuicu od svog mužića jer njezine aspiracije i odnosi s gospodinom su daleko od prijateljskih".

"Zlostavlja moje dijete, proglašava ga neželjenim"

Alka nam je otkrila da planira tražiti pravnu pomoć kako bi "stala na kraj Vlatkinom psihičkom maltretiranju". "Gnjusobe Vlatke Pokos uopće ne želim komentirati. Želim apelirati na medije da joj prestanu davati toliko prostora za psihičko maltretiranje naših obitelji i naše djece", izjavila je Alka u razgovoru za Index. Ona smatra da je to što Vlatka radi "nedopustivo" te da ona takve izjave daje u svrhu svoje vlastite promocije. "Vlatka nas psihički zlostavlja. Od male Lane za koju tvrdi da je voli, jer da je voli ne bi joj to radila, spominje je u kontekstu seksa i silovanja, do male Maje Lene koju povlači po novinama. Da ne pričam da zlostavlja moje dijete, proglašava ga neželjenim i ne znam što sve ne", priča nam pjevačica i najavljuje da bi cijeli slučaj mogao dobiti epilog na sudu.

"Ona napada majke"

"Svakako ću poduzeti neke pravne korake u vezi toga. U ponedjeljak idem na konzultacije kod svog odvjetnika Zvonimira Hodaka i vidjet ću što se da učiniti. Ovo je bukvalno psihičko zlostavljanje. Ona napada majke, Snježanu Mehun u čijoj je kući živjela", šokirana je Alka. "Ne znam što da kažem. Stvarno joj nisam ništa nažao učinila, pokušala sam joj pomoći i ne vidim razlog da to radi. To je nedopustivo", tvrdi Alka Vuica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.