Aktivistica upala u restoran kuhara koji je rekao veganima da mogu odjebati

Screenshot: Instagram

POZNATI kuhar John Mountain zabranio je veganima ulaz u svoj restoran poručivši im da mogu odjebati, nakon čega su vegani preplavili restoran lažnim rezervacijama, a njihov rat se i dalje ne stišava. 

Naime, došlo je do novog incidenta kad je veganka i poznata aktivistica Tash Peterson upala u restoran Fyre u Connollyju, u Australiji, i počela vikati te puštati uznemirujuću snimku. 

Incident u restoranu 

Aktivistica je upala u restoran i pustila snimku govoreći: "Ovo je zvuk svinja koje vrište za svoje živote unutar komora", a zatim je počela urlati na kuhara govoreći mu da je "psihopat" i da ima "krvi na rukama". 

Kuhar je izbacio nju i ostale aktiviste na ulicu te se raspravljao s njima, no priča tu ne završava. 

Ne odustaje od borbe s veganima 

Mountain je izjavio za medije kako je incident utjecao na njegov privatni život i otkrio da ga je to koštalo veze jer se njegova partnerica nije mogla nositi s cijelom situacijom. 

Međutim, kuhar i dalje ne odustaje od borbe s veganima te je kao odgovor aktivistici lansirao liniju majica s provokativnim natpisima.  

Na jednoj je napisana Google recenzija njegovog restorana koja glasi: "Apsolutno jebeno kaotično", a ispod nje je napisao ime aktivistice. 

Osim toga, objavio je fotografiju na Instagramu na kojoj u naručju drži svinju na koju je fotošopirao lice aktivistice, no potom je izbrisao fotografiju. 

"Sad ću početi otvarati restorane koji poslužuju isključivo odreske samo kako bih vas raspizdio", poručio je kuhar i dodao da je nakon incidenta odlučio zauvijek zabraniti ulaz veganima u restoran. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.