AC/DC najavili novi album, nakon problema sa sluhom vraća se i pjevač Brian Johnson

Foto: Press

NAKON mjeseci nagađanja legendarni rock bend AC/DC napokon je najavio svoj novi album PWRUP. Bend već danima na svojim službenim stranicama objavljuje kratke isječke koji su zaintrigirali obožavatelje.

Danas su napokon podijelili ono što se čini kao naslovnica njihovog novog albuma, potvrdivši povratak glavnog gitarista Angusa Younga, basista Cliffa Williamsa i ​​ritam gitarista Stevieja Younga.

ARE YOU READY? #PWRUP ⚡

Objavljuje AC/DCSrijeda, 30. rujna 2020.

Na naslovnici je prisutan i vokal Brian Johnson, koji je prethodno napustio bend 2016. zbog problema sa sluhom, kao i bubnjar Phil Rudd (66), koji je napustio grupu 2014. usred pravnih problema.

AC/DC su posljednju turneju Down Under održali 2015. i 2016. godine tijekom koje su promovirali svoj 16. album Rock or Bust. 

Brianovi problemi sa sluhom primorali su ga da napusti bend tijekom turneje 2016. godine. Privremeno ga je bio zamijenio pjevač Guns N 'Rosesa Axl Rose.

Liječnici su frontmenu savjetovali da prestane s nastupima uživo ili može potpuno izgubiti sluh.

"To je bio najmračniji dan u mom profesionalnom životu", rekao je Brian o tadašnjoj dijagnozi.

AC/DC su u Sydneyu u studenom 1973. godine osnovala braća Malcolm i Angus Young. Nakon smrti pjevača Bona Scotta, koji je preminuo od akutnog trovanja alkoholom u dobi od 33 godine, Brian Johnson angažiran je da ga zamijeni. Gitaristu Malcolmu dijagnosticirana je demencija 2014. godine i povukao se u starački dom u Sydneyju. Preminuo je 18. studenoga 2017. u 64. godini.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.