Abby iz NCIS-a: Prošle godine sam imala moždani udar i izgubila članove obitelji

Screenshot: Youtube

GLUMICA Pauley Perrette, najpoznatija po ulozi forenzičarke Abby Sciuto u seriji NCIS, otkrila je da je prošla godina za nju bila posebno teška.

Perrette je u objavi na Twitteru napisala kako je imala teški moždani udar zbog kojeg je skoro umrla te je dodala i da je ostala bez nekoliko članova uže obitelji.

"Prije godinu dana imala sam teški moždani udar. Prije toga izgubila sam toliko članova obitelji i prijatelja. I tatu, a onda i bratića Waynea. Još uvijek sam živa, sve sam preživjela. Još uvijek sam zahvalna i vjerujem i još uvijek sam tu", iskreno je rekla glumica, a otkrila je i da ima još nekih zdravstvenih problema.

 

"Imam alergiju na boju za kosu, alergije na hranu, preživjela sam obiteljsko nasilje i silovanje te me napao ludi beskućnik i skoro sam umrla, ali još uvijek sam ovdje", kazala je zvijezda serije NCIS.

Na setu NCIS-a proživljavala zlostavljanje

Pauley je u 15 sezona serije glumila Abby, a nekoliko mjeseci nakon što je napustila NCIS progovorila je o razlozima svoje odluke. Navodno je na snimanju doživljavala fizičke napade.

"Ne želim se spuštati nisko, nikad ne bih javno govorila o tome. U člancima u tabloidima pišu totalne laži o meni. Ako im vjerujete, ostavite me na miru. Očito me ne poznajete (žao mi je, ljudi, ali morala sam to reći)", napisala je na Twitteru nakon zadnje emitirane epizode.

"Možda sam trebala ranije nešto reći. Reći istinu. Mislila sam da moram zaštititi ekipu, svoj posao i mnogo ljudi. No koja je cijena? Ne znam. Znajte, pokušavala sam napraviti pravu stvar, možda šutnja nije prava stvar kad je riječ o zločinu. Postoji mašinerija koja me ušutkava i šalje lažne priče o meni. Bogata, moćna mašinerija", napisala je u sljedećoj objavi. 

Potom je implicirala da je fizički napadnuta.

"Cijelo vrijeme podržavam programe protiv zlostavljanja. Sad znam da je to zato što se to i meni dogodilo. Bilo to u školi ili na poslu, zar morate prolaziti kroz to? Ja sam otišla. Brojni fizički napadi", napisala je i poručila svima koji trpe zlostavljanje da ne šute.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.