Znaju da još nemaju puno vremena sa svojom bebom, ali svaki će trenutak iskoristiti najbolje što mogu

Foto: 808 Photography

ZA ERIKU i Stephena Jonesa iz Jacksonvillea prva loša vijest stigla je kad su im liječnici rekli da njihova nerođena kći ima Downov sindrom.

Par koji već ima dvogodišnju kći Audrey isprva se morao naučiti nositi s ovom teškom dijagnozom, a tada im je sudbina zadala još teži udarac.

Naime, kad je Erika u 30. tjednu trudnoće došla na ultrazvuk, otkrila je da njezino dijete ima i tumor na mozgu.

"To nam je slomilo srca i opteretilo nas pitanjima i strahovima od onog što bi se moglo dogoditi", napisali su na stranici svoje prijateljice, fotografkinje Mary Huzscza.

Početkom kolovoza, na svijet je došla Abigail Noelle Jones i premda sve pretrage pokazuju da je bolest prisutna, a operacije i kemoterapije nisu moguće, par je odlučio sa svojim djetetom provesti što sretnije trenutke.

"Liječnici su nam rekli da Abigail odvedemo kući i samo je volimo. I to i činimo. Ne želimo izgubiti našu kći, želimo je vidjeti kako se smije, pleše, svađa sa sestrom, vozi bicikl, ide u školu... Želimo vidjeti njezin život. No, njezin će se život najvjerojatnije svesti na tjedne ili mjesece, a ne godine. Tužni smo zbog vremena koje s njom nećemo imati".

Fotografije možete pogledati OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.