Želimo ti veće sise i frajera s puno para: Ovako se 13-godišnjakinjama ne bi trebalo čestitati rođendan

Foto: Twitter

AMERIČKA spisateljica Maureen Johnson naišla je na zanimljivo otkriće na svojem proputovanju kroz Veliku Britaniju, a nakon što je isto objavila na Twitteru, pokrenula je čitav niz događaja koji su rezultirali isprikom velike tvrtke.

Na čestitci, koju je proizvela Hallmarkova tvrtka Arnold Barton Cards, rođendan 13-godišnjakinji možete čestitati uz tekst: "Danas imaš 13 godina! Da imaš bogatog dečka on bi ti dao dijamante i rubine. Pa, možda ćeš ga imati iduće godine - kad ćeš imati veće sise!", a ona je izazvala ljutnju kod brojnih komentatora na društvenoj mreži i to do te mjere da su mnogi prijetili da će bojkotirati Hallmark zbog ovog "neukusnog proizvoda", prenosi Huffington Post.

Nekoliko sati nakon objave Hallmark je uputio ispriku u kojoj je stajalo: "Maureen, ispričavamo se u ime Arnolda Bartona. Pogledajte ovdje što činimo kako bismo to popravili", a taj je link vodio na objašnjenje na službenoj stranici: "Ovu je čestitka Arnold Barton napravio prije 15 godina, kad još Hallmark nije preuzeo tu tvrtku. Ona se otad ne proizvodi i iznenađeni smo što je primjerak još uvijek bilo moguće kupiti u dućanu. Slažemo se da je potpuno neprimjerena i ispričavamo se u ime Arnolda Bartona. Učinit ćemo sve da nađemo preostale primjerke i povučemo ih iz prodaje".


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.