Video - Bandić o otkazivanju Madonninog koncerta: Našli bi rješenje za travnjak u Maksimiru



GRADONAČELNIK Milan Bandić nekoliko dana nakon službenog otkazivanja koncerta Madonne u Zagrebu komentirao je kakvo je njegovo stajalište o tome.

"Mislim da su Lupa Promotion i gospodin Ivanković prije jedno mjesec dana meni rekli za koncert, čak me on i zvao da dođem. Onda je došla vaša kolegica i rekla da je otkazano, ja nisam ni znao. Žao mi je što Madonna neće doći u Zagreb jer dobro bi bilo za Zagreb da ona dođe, zašto ne. Ja bih to podržao i kao gradonačelnik i kao predsjednik Turističke zajednice grada Zagreba. Mislim da je to veliki događaj, u Zagreb bi se slilo i do 70.000 ljudi, nešto bi se dogodilo. Ja mislim da bi sačuvali travnjak u Maksimiru, da bi našli to rješenje. Međutim, zašto je došlo do  koncerta, ja ništa ne znam. Nisam se vidio s Markovićem. Je li prodaja karata nije išla dobro ili je ona odredila neki drugi teren, otišla negdje drugdje", izjavio je Bandić na novinskoj konferenciji u utorak poslijepodne.

Bitno je istaknuti kako je Lupa Promotion o kojoj gradonačelnik govori danas Adria Entertainment, a Vladimir Ivanković predsjednik uprave promotorske tvrtke koja surađuje s "Live Nationom".



Zanimljivo je istaknuti da gradonačelnik Bandić, koji je ujedno predsjednik Turističke zajednice grada Zagreba, nije znao za otkazivanje koncerta Madonne prije pet dana sve dok ga o tome nisu obavijestili novinari, a i tada je bio skeptičan pa je komentirao: "Ja već imam karte u džepu, znači da nije otkazan. Nisam dobio obavijest da je otkazan. Imam karte, valjda će me oni od kojih sam kupio karte obavijestiti".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.