Uoči dvadesete godišnjice smrti Tomislava Ivčića obitelj objavila emotivan video: Tvoj osmijeh zauvijek je s nama

Screenshot: YouTube

OVOG ponedjeljka navršit će se punih 20 godina od tragične smrti zadarskog pjevača Tomislava Ivčića. Tom su prilikom njegovi najmiliji objavili video koji prati isječke iz njegova života. "Zahvaljujemo svima koji su ga se svih ovih godina prisjećali kroz tekstove, priloge i ono najvažnije, njegove pjesme. Iako više nije među nama, njegov glas i dalje živi. Mi ga se uz ovaj kratki film prisjećamo kao najboljeg tate i supruga", poručuju pjevačeva supruga Slavica i djeca Izabela, Kristina i Ivan, koji su na kraju videa napisali "Tvoj osmijeh i tvoje pjesme zauvijek su s nama".

Tomislav Ivčić rođen je 1953. godine i bio je jedan od najpoznatijih hrvatskih pjevača svog vremena. U svojoj bogatoj karijeri napisao je preko 200 pjesama snimivši 23 albuma koji su prodani u 2,5 milijuna primjeraka. Njegova najpopularnije pjesma "Večeras je naša fešta" i danas je neizostavan hit na mnogim zabavama, dok stihovi "Kalelarge" mnoge nostalgično podsjećaju na lijepe dane mladosti. Tijekom Domovinskog rata Ivčić je snimio pjesmu "Stop the war in Croatia", koja je također bila zapažena, kako kod nas, tako i izvan granica Lijepe Naše.

Nažalost, pjevačev život naglo je prekinut 4. ožujka 1993. u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u Zagrebu. Tada su osim Ivčića, smrtno stradale još tri osobe. Pjevač je pokopan na zagrebačkom groblju Mirogoj. Negova obitelj danas živi u Zagrebu, i sretna je što im je voljeni suprug i tata blizu, stoga često odlaze na njegovo posljednje počivalište.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.