Uhvati me ako možeš: Muškarac koji se pretvarao da je pilot uhićen nakon slijetanja



JEDAN je muškarac očito previše puta pogledao Spielbergov "Ulovi me ako možeš" pa se uživio u ulogu Leonarda DiCaprija/Frank Abagnale Jr-a.

Naime, talijanska policija uhitila je muškarca koji se predstavljao kao pilot te uz pomoć lažnih dokumenata putovao Europom u pilotskoj kabini. On je uhićen u torinskoj zračnoj luci i optužen za ugrožavanje sigurnosti i lažno predstavljanje, prenosi BBC.

Motivi njegovog pothvata nisu utvrđeni, a policija je potvrdila da se predstavio kao "treći pilot" u pilotskoj kabini leta iz Münchena do Torina tvrtke Air Dolomiti. Navodno nije bio u doticaju s kontrolnom pločom, a tvrtka, koja spada pod Lufthansu, još se nije oglasila službenim priopćenjem.

Istraga će pokazati je li ovo neimenovanom muškarcu bio prvi takav let ili ih je bilo još, a on je već neko vrijeme pod povećalom policije zbog navodnog uspostavljanja lažnog identiteta pri čemu se predstavljao kao pilot Andrea Sirlo te je pod tim imenom imao i Facebook profil na kojem su mu prijatelji, između ostalih, bili i lažni stjuardi i stjuardese.

Na njega su upozoreni prije nekoliko mjeseci nakon što se kao kapetan predstavio poručniku koji je u njegov čin posumnjao jer mu se činio premlad.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.