Totalno prolupala: Reperica fizički napala putnike i nazivala ih "jebenim pederčinama"

Screenshot: YouTube

REPERICA Azealia Banks definitivno ne spada u kategoriju simpatičnih zvijezda.

medijima je vrlo rijetko zbog glazbe, a puno češće zbog objava na društvenim mrežama gdje redovito trola javnost ili vrijeđa druge zvijezde privlačeći tako pažnju medija.

Ni ovog puta nije bilo drukčije.

Naime, nakon što nije dovoljno brzo mogla izaći iz aviona, Azealia je počela vrijeđati putnike i članove posade, a na neke je navodno i fizički nasrnula.

Izlazak iz aviona zapriječio joj je francuski par koji je izvlačio prtljagu, a nestrpljiva je 24-godišnjakinja prvo počela vrijeđati ljude, a zatim ih je i napala.

Muškarac joj je rekao da se strpi nakon čega je reperica na njega pljunula, pokušala ga udariti i ogrebati ga, tvrde svjedoci.

Nakon što ju je stjuard pokušao smiriti, počela je urlati i nazvala ga "jebenom pederčinom".

Međutim, njezina verzija priče je da je ona ta koja je napadnuta.

"Ok, muškarac me udari u lice i nikog nije briga. Sve o čemu se priča je kako sam nazvala lika koji mi je blokirao izlaz. Nije me briga. Rekla sam to jednom, ponovit ću. Ne toleriram muškarce koji me diraju. Svi možete sjediti i lažirati zgroženost i raspravljati. Ja odoh u kozmetički salon", napisala je.

Kao što se moglo i očekivati, za sve su krivi drugi, rasisti i šovinisti, a imala je poruku i za one koji je optužuju za homofobiju: "Ja sam biseksualka, moj brat je transsesksualac. Moji zaposlenici su homoseksualci... Nemam što dodati. Ispriku dugujem samo svojim fanovima. Mojim pravim fanovima. Vi ostali možete popušiti. A da budem potpuno iskrena, dosta mi je svijeta koji pokušava odrediti što crne žene smiju i ne smiju".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.