Taylor Swift pošašavila zbog mladog Kennedyja, "otela" ga na par dana dok mu ne počne škola



PJEVAČICA Taylor Swift, koja je poznata i po tome što se vrlo brzo veže za svoje dečke, "kidnapirala" je dečka od kuće na nekoliko dana prije nego što mu škola počne.

Naime, 22-godišnja Taylor u vezi je gotovo dva mjeseca sa 18-godišnjim Conorom Kennedyjem. Par je toliko povezan da ne mogu provesti jedan dan jedno bez drugoga. Kad je Taylor morala otići na promociju novog singla, nije izdržala ni dva dana bez svog mlađahnog ljubavnika već je poslala svoj privatni avion po njega.

"Taylor je Conor toliko nedostajao da je poslala privatni avion po njega. S njom je otada, a njegova obitelj ne zna kad će se vratiti", otkrio je prijatelj za New York Post.

Jedna njena prijateljica pak je komentirala kako ne bi bilo iznenađenje da se par uskoro i vjenča jer su toliko povezani. "Stvari između njih odvijale su se tako brzo i oni su toliko bliski da se nitko ne bi iznenadio da se ovih dana i vjenčaju", izjavila je prijateljica.

Valja podsjetiti kako je Taylor Swift prije nekoliko dana došla nepozvana na svadbu Conorove rođakinje pa je izbačena. Naime, Conoru je rečeno da ne dovodi Taylor kako ne bi odvlačila pažnju gostiju s mladenaca na sebe, ali je ona ipak došla pa ju je mladenkina mama zamolila da ode.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.