Tata Jack Daniels dao je sinu ime Jim Beam, no tu priča sa zanimljivim imenima ne prestaje

Foto: Facebook/ Shutterstock

JACK DANIELS LEATHERS iz Louisiane nastavio je obiteljsku tradiciju te je svojem sinu dao ime Jim Beam, po popularnom brendu bourbona.

Dječak se rodio 14. studenog, no Jack Daniels je tek sada odlučio podijeliti zanimljivu obiteljsku priču koju je već prenio veliki broj stranih medija.

"Moji roditelji odlučili su naljutiti svoje starce pa su mi dali ime po svojem najdražem piću. U to vrijeme, tata je bio veliki fan Jacka, a mama se brzo s njim složila kako je to odlično ime", kazao je Jack Daniels, prenosi Houma Today.

Jack i njegova supruga Lydia znali su da žele neobična imena za svoju djecu te su čak na svojem prvom spoju pričali o dječjim imenima.

" Ime Jim Beam nam je odmah u šali palo na pamet, zamislite, na prvom spoju,i održali smo obećanje", otkrio je Jack te nadodao: "Ako budemo imali još djece, tradiciju ćemo zasigurno nastaviti. Sljedeće dijete zvat će se Evan Williams, također prema poznatom bourbonu", potvrdio je 31-godišnjak i pritom otkrio da se sudac koji je vjenčao njega i Lydiu zvao Johnnie Walker.

"Kada je matičar shvatio kako se zovem, cijeli je pocrvenio u licu. Lydia i ja smo ga odlučili obavijestiti da smo sinu dali ime Jim Bean", otkrio je Jack.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.