Sylvester Stallone zeznuo Chucka Norrisa: "Plaćenici 2" ipak neće biti film za klince

UNATOČ ranijoj najavi da će film "Plaćenici 2" ("The Expendables 2") Sylvestera Stallonea nositi oznaku "PG-13", što bi značilo da je prilagođen za tinejdžersku publiku, do toga ipak neće doći. Kako prenose američki mediji, Stallone se predomislio i film će ipak biti namijenjen samo odrasloj publici te će tako morati nositi oznaku "R".

Ranije je i sam Stallone bio potvrdio da na zahtjev Chucka Norrisa rade "mekšu" verziju filma, kako bi ga mogli gledati i klinci. Chuck Norris je upravo time uvjetovao svoje sudjelovanje u filmu koji vrvi akcijskim zvijezdama i u kojem uz njega i Sylvestera Stallonea glume i Arnold Schwarzenegger, Jean-Claude Van Damme, Bruce Willis, Jet Li, Liam Hemsworth, Jason Statham i brojni drugi. U filmu se pojavljuje čak i teniska zvijezda Novak Đoković.

"U scenariju za `Plaćenike 2` je bilo puno vulgarnosti i zato mnogi mladi ne bi mogli gledati film. A ja ne glumim u takvim filmovima. Zato sam im rekao da neću glumiti ne izbace li psovke i ostale vulgarnosti iz scenarija. Producenti su prihvatili moje uvjete tako da će film nositi oznaku PG-13", pohvalio se početkom godine Chuck Norris. No, Stallone je očito odlučio ostati od dogovora i publici ipak pružiti žestoki akcijski film pun psovki i eksplicitnih scena nasilja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.