Spojili nespojivo: Kim Kardashian glumit će u filmskoj adaptaciji kultne britanske serije

Foto: Instagram

SERIJA "Absolutely Fabulous" dobiva uskoro i svoju filmsku verziju, a uz legendarnu Patsy i Edinu, u filmu će, prema najnovijim informacijama stranih medija, zaigrati i Kim Kardashian.

Kako je početkom ove godine potvrdila Jennifer Saunders, koja u seriji, ali i filmu, igra Edinu, ponovno će se okupiti originalna glumačka postava: Joanna Lumley (Patsy), Julia Sawalha (Saffron) i June Whitfield (Edinina majka).

Saunders je također ranije već najavila da će pokušati na filmu angažirati sve one koji su se pojavili i u seriji, a to su, između ostalih i Kate Moss, Emma Bunton, Minnie Driver, Lulu, Richard E. Grant i Marianne Faithfull. Za sada je potvrđeno da će se filmskoj ekipi pridružiti Kate Moss, bivša Spajsica Emma Bunton te pjevačica Lulu, uz sveprisutnu 34-godišnju Kim.

"Kim je veliko ime, u Londonu je za vrijeme Tjedna mode, gdje počinje snimanje, i svidjela joj se ideja da ju uključimo u film. Puno će doprinijeti uspjehu filma, ali i film će biti i dobar potez za nju. Ipak, riječ je o legendarnoj seriji i čast je biti dio njene filmske verzije", rekao je neimenovani izvor za Mirror. Film bi trebao, kako je najavljeno, izaći iduće godine.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.