Snežana na YouTubeu odgovorila Danielu Serbian Boyu: "Odjebi već jednom, bolesna pijanduro!"



NAKON što je screenshot komentara Daniela Serbian Boya njegovoj nesuđenoj ljubavi Snežani postao hit na internetu, djevojka mu je odlučila odgovoriti.

>> Vapaj YouTube luđaka: "Snežana, blokirala si me na Fejsu, ali ovde ćeš kurac da me blokiraš"

Napisala je komentar ispod njegovog: "Kad mi je Milica rekla da si ostavio komentar ovdje i kad mi je rekla što, samo što me srčka nije spucala, pa ti nisi normalan, majke mi. ČOVJEČE, SHVATI, ŠTO JE BILO BILO JE, PROŠLO JE, i nemoj više pijan da mi se motaš oko kuće, tata je rekao da će sljedeći put policiju zvati, toliko da znaš. I ODJEBI VEĆ JEDNOM BOLESNA PIJANDURO!!!".

Podsjetimo, to je bio odgovor na Danielovu poruku: "Snežana, znam da slušaš ovu pjesmu i to svaki dan, kad god prođem pored tvoje kuće uvijek ova pjesma, kad ćeš već jednom shvatiti da te volim mamu ti jebem nenormalnu tvrdoglavu, blokirala si me na Fejsu, zamijenila broj, ali ovdje ćeš kurac malo da me blokiraš. Samo hoću da te volim, iako me ne jebeš ni 1%, ali ja ne odustajem. A tvom ludom ocu reći ću ako me još jednom bude ometao u mojim ljubavnim planovima prema tebi ima traktorom da ga zgazim!!!".

Nakon tog komentara, Daniel je dobio brojne fanove pa je tako na Facebooku pokrenuta stranica podrške pod nazivom "Podrška Danielu - Traktorom do srca".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.