Sjećate li se beskućnika-žigola koji "svake večeri spava s drugom"? Ovo je nastavak priče

Screenshot: YouTube

NEKI od vas možda se sjećaju kratkog dokumentarca o 26-godišnjem beskućniku Joeu koji se prošle godine proširio društvenim mrežama.

Joe je snimateljima otkrio da koristi svoje zavodničke tehnike kako bi svake večeri u krevet odveo drugu i tako osigurao smještaj. Priznao je i da ponekad mora prenoćiti na pločniku, a tijekom dana se u trgovinama pokušava se dočepati dezodoransa ili besplatnih uzoraka gela za kosu.

"U New Yorku živi osam milijuna ljudi, ako ne ševiš - ti si jebeni šupak", rekao je u intervjuu i dodao da je tajna njegova uspjeha arogancija i stav koji žene "obaraju s nogu".

Međutim, tada u prvom planu nije bila priča o njegovoj ovisnosti o drogama, a upravo je to razlog zbog kojeg ga je dr. Phil pozvao u svoj show i ponudio mu liječenje u luksuznom rehabilitacijskom centru.

Samo šest dana kasnije, nazvao je autora prvog videa, Dana Scottija, i rekao mu da je odustao od rehabilitacije. Preselio je u Austin u Texasu gdje je uhićen šest puta u vrlo kratkom vremenu, a Scotti dodaje i da je tada izgubio svaku nadu da će se Joe ikad izvući.

No, prije mjesec dana, na Facebooku je dobio zahtjev za prijateljstvo Josepha Slaneyja, a ubrzo je stigla i poruka u kojem mu Joe zahvaljuje na tome što mu je spasio život.

Dodao je da je "čist" već pet mjeseci i da živi u zajedničkom domu s još nekoliko bivših ovisnika. Pohvalio se novim poslom, a Scotti je odlučio skoknuti do Texasa da provjeri što se događa s bivšim beskućnikom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.