Seksualni prosvjetitelj: Glasnogovornik HAC-a "stručnjak je za kondome i seks na haubi"?

Foto: Shutterstock

GLASNOGOVORNIK Hrvatskih autocesta (HAC), osim za komunikaciju "stručnjak je i za seks i kondome". Ili tako barem piše u nekim tekstovima koji su se ovih dana pojavili na nekim domaćim portalima.

Naime, mladi SDP-ov aktivist Ronald Radojević kao novinar između ostalog je radio i na temama hrvatskog "seksualnog prosvjetljenja", a novinari su se posebno uhvatili za dio tekstova u kojima se bavio temama kao što su koji su kondomi najbolji. Pisao je i o pin-up djevojkama, otkrio koji automobili imaju najbolju haubu za seks ili kakva je situacija s prostitucijom u Hrvatskoj.

"Kao što je to slučaj kod mnogih novinara, ovo je vrlo mali dio onoga čime sam se u svojoj karijeri bavio. Smatram da nije fer da se od tisuće mojih članaka netko uhvatio baš za ta tri ili četiri članka koja su, između ostalog, nastala u zafrkanciji. Na kraju krajeva, radi se o ukupno desetak članaka koja su se bavila temom seksa, a na ovaj su se način zanemarili brojne reportaže, recenzije, PR članke i tekstove koji su se bavili autima, vinima i sličnim lifestyle temama", rekao je Ronald Radojević za Index i dodao da je ponosan što je u svojoj karijeri (Mobil, Playboy i Budi In), radio rame uz rame s brojnim novinarskim veličinama.

Opušteni pristup temama vidljiv je i iz samih članaka. Naime, Radojević je u članku o seksu na haubi istaknuo kako ljudi koji voze skupe automobile uglavnom imaju "patološki protektivan odnos prema istima i da su zapravo najbolji igrači oni koji voze starije modele". Tako je kao najbolje automobile za seks izdvojio Zastavu 101, Yugo, Škodu Š 100, Volgu te Citroen 2CV.

Radojević je za kraj objasnio i zašto je ovaj maleni dio njegove karijere uopće postao vijest.

"Gledajte, seks je najčitaniji i tako je oduvijek bilo. To je ono što privlači čitatelje i vjerujem da će se mnogi okoristiti upravo tim gotovo zanemarivim dijelom moje karijere kako bi i sebi podigli čitanost", zaključio je Radojević u razgovoru za Index.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.