Regionalna konkurencija: Koji je "Justin Bieber" bolji, hrvatski ili slovenski?

Foto: Press, Facebook

JUSTIN BIEBER nije prva svjetska tinejdžerska senzacija, ali s obzirom na dugovječnost (u kategoriji "pop teen zvijezde"), aktualnost i količinu uspjeha, sasvim je razumljivo da se s njim već neko vrijeme poistovjećuju mladići, a za njim uzdišu djevojke.

Jednako tako, sasvim je razumljivo da u trenutku kad se na estradnom nebu "malenih" zemalja, kao što su one u našoj regiji, pojavi tinejdžer koji pjeva, pleše i izgleda kao netko za kim bi djevojčice mogle vrištati, on proziva Justinom Bieberom te države. Tako smo prije nekoliko mjeseci mogli svjedočiti nastajanju brenda nazvanog "hrvatski Justin Bieber" iza kojeg se skriva 15-godišnji Endi Schrotter iz Pakraca i koji zasad ima pjesmu "Atom" za koju je snimio i spot objavljen na YouTubeu.

A prema vijestima koje stižu iz Slovenije, Endi ima regionalnu konkurenciju. Njegovo je umjetničko ime Renato, a u prosincu prošle godine predstavio je svoj drugi singl "Reci mi", za koji je snimio spot.

Ova dva mladića tek trebaju pronaći svoje mjesto na zvjezdanom nebu, a na vama je da odlučite koji je "Justin Bieber" bolji, hrvatski ili slovenski.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.