Prvo Facebook, a sad i Apple: Student FER-a na vrhu AppStorea

KAO dječak Igor je igrao Game Boy, a uvijek ga je zanimalo i što je ‘s one strane ekrana’, kako je netko omogućio da on igra Super Mario, kako taj svijet funkcionira, prenosi zimo.co.

Game Boy je s vremenom otišao u povijest, a Igor je odrastao i upisao FER ne odustajući od svoje ideje. Danas studira, povremeno radi za Facebook, a njegova se igra nedavno probila među tri najprodavanije u AppStoreu.

Mladi student, programer, a sada i cyber poduzetnik Igor Jerković jučer je na AppStore u prodaju pustio svoju prvu igricu BombSwitcher. BombSwitcher je već poznati tip igara u kojima se, spajajući kvadrate istih boja, ruše redovi.



"Oduvijek sam više volio igrice u stilu Super Maria, jer osjećaj je nekako puno bolji sa retro 2d igrama. One nas vraćaju u djetinjstvo i bolje odgovaraju malim uređajima kao što je mobitel", rekao je Igor u intervjuu za zimo.com.

BombSwitcher se na AppStoreu  može preuzeti po cijeni od 1.99 USD, a već  se danas popeo se na treće mjesto hrvatskog AppStorea među top paid aplikacije. Na ljestvici igara je odmah iza Angry Birds Space.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.