Progovorila zlostavljana kći Woodyja Allena: Bojim ga se, ne mogu izgovoriti njegovo ime

Foto: Guliver Image/Getty Images

ZAHVALJUJUĆI velikom intervjuu koji su za Vanity Fair dale žene iz njegovog života Woody Allen ponovo je na udaru medija.

Mia Farrow u intervjuu je izjavila da postoji mogućnost da je Ronan sin Franka Sinatre, a ne Allenov, a prvi put je o zlostavljanju slavnog očuha progovorila i njihova posvojena kći Dylan. Optužbe o silovanju slavnog redatelja potresle su Hollywood '90-ih, ali, budući da je Dylan tad imala sedam godina nikad o tome nije pričala u javnosti. Optužbe su odbačene kako bi se djevojčicu poštedjelo svjedočenja na sudu.

Ali, ona je sad otkrila čega se sjeća iz tog perioda te činjenicu da je Allen s njom naknadno nekoliko put pokušao stupiti u kontakt. "Bojim ga se, bojim se njegove slike", ispričala je odbijajući izgovoriti njegovo ime: "Nikad me nisu tražili da svjedočim. Da sad mogu pričati sa sedmogodišnjom Dylan rekla bih joj da svjedoči, da bude hrabra".

U to vrijeme pisalo se da je Dylan svojoj majci rekla da ju je Allen "dodirivao po intimnim dijelovima" te joj potom "objasnila": "Djeca moraju raditi isto što i odrasli. Je li i tebi to tvoj tata radio?".

20 godina kasnije izjavljuje: "Ne sjećam se puno toga, ali sjećam se što se dogodilo na tavanu. Sjećam se što sam nosila i što nisam nosila. Ono zbog čega se nisam osjećala ugodno tjeralo me da pomislim da sam zločesto dijete, jer nisam željela poslušati ono što mi je otac govorio da napravim... Pucala sam. Morala sam reći nešto. Imala sam sedam godina. Rekla sam jer sam bila uplašena. Željela sam da prestane".

Fletcher Previn, 39-godišnji sin Mije Farrow "izrezao" je Allena iz svih fotografija i videa: "Možemo ih gledati i podsjetiti se dobrih stvari, bez da se prisjećamo loših", kazao je.

Ali, Dylan ga nije mogla u potpunosti isključiti. Allen ju je pokušao kontaktirati putem maila. U njemu su bile i neke fotografije na kojima su njih dvoje zajedno te je unutra pisalo: "Mislio sam da bi voljela imati fotografije na kojima smo zajedno. Želim da znaš da te još uvijek smatram svojom kćerkom, a moje kćeri njihovom sestrom. Soon-Yi kaže da joj nedostaješ".

Podsjetimo, Allen je 1991. godine (kad je on imao 56, a ona 19) započeo svoju vezu sa Soon-Yi, djevojkom koju je Farrow posvojila za vrijeme braka sa skladateljem Andréom Previnom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.