Prijetio 62-godišnjoj susjedi mačem jer mu je prigovorila zbog posuđene knjige



MUŠKARAC iz Minnesote ovog tjedna uhićen je zbog "terorističkih prijetnji". Naime, 29-godišnji Christopher Meusburger prije nekoliko dana posudio je od svoje 62-godišnje susjede knjigu, a kad ju je pročitao nije joj pozvonio na vrata da je vrati već ju je ostavio ispred ulaza od stana. Starija žena prigovorila mu je kako ne cijeni knjige i tuđe vlasništvo na čega je Christopher poludio. Počeo je psovati  susjedi te je gurati u prsa kao da se hoće tuči s njom.

"Da nisi tako slaba, ozbiljno bih te ozlijedio", prijetio se, a nakon toga je odjurio u svoj stan i vratio se s mačem u rukama. Susjeda je bila prestrašena te je izjavila kako se bojala za svoj život. Vidjela je da je Christopher pod utjecajem alkohola i nije znala što da radi, piše Pioneer Press.

Nakon toga je počeo mahati po hodniku zgrade s mačem, a susjeda je pobjegla u svoj stan te nazvala policiju. Mladić je priveden te je u krvi imao 1,8 promila alkohola. Kad ga je policajac upitao je li zna zašto je u pritvoru, odgovorio mu je: "Zato jer sam idiot". Policija je u njegovom stanu pronašla još niz oružja poput nunčaka i bodeža. Optužen je za terorističke prijetnje zbog posjedovanja velikog broja oružja te čeka izlazak pred suca. Nije poznato koju je knjigu posudio od susjede kojoj je prijetio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.