Priča o fatalnoj plavuši koja se pojavila u britanskom TV showu dobila (ne)očekivan nastavak

Screenshot: YouTube

U NAJNOVIJOJ emisiji britanskog voditelja Jeremyja Kylea pojavila se stanovita Joelle koju su gledatelji odmah proglasili najljepšom osobom koja je ikada gostovala u tom TV showu, a nije trebalo dugo da fatalna plavuša postane tema svih društvenih mreža, ali i medija diljem svijeta.

Joelle je u emisiji ispričala svoju potresnu priču o tome kako je postala beskućnica nakon što joj je (bivši) dečko ukrao 1100 funti i ostavio ju samu s bebom. 

Nakon što je svojim izgledom privukla ogromnu pažnju, gledatelji, i kasnije korisnici društvenih mreža, koji su se potpuno raspametili, komentirali su usput i to da ona može pronaći puno boljeg od "smeća od bivšeg dečka Jamieja". A ona je sama izjavila da joj pomirenje ne pada na pamet.

No, nakon cijele te pompe, priča je dobila (ne)očekivan nastavak.

Lijepa Joelle, koja se preziva Hughes, iz Kenta je, ima 21 godinu i po zanimanju je frizerka, sada se, na žalost svih obožavatelja, pomirila sa svojim bivšim dečkom, koji je "pronašao drugi posao i obećao se promijeniti", kako tvrde, prenosi Daily Mail, njihovi zajednički prijatelji.

A baš kao što su i mnogi gledatelji sugerirali, ili bolje rečeno, predvidjeli, zahvaljujući publicitetu koji je dobila nakon pojavljivanja u emisiji, smiješi joj se manekenska karijera.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.