Prelijepa kaskaderka u komi: Tijekom snimanja "Resident Evila" doživjela tešku nesreću

Foto: Instagram

BRITANSKA kaskaderka Olivia Jackson nalazi se u medicinski induciranoj komi, nakon teške motorističke nesreće koju je doživjela u Južnoj Africi na snimanju filma "Resident Evil: Final Chapter".

Olivia je sudjelovala u sceni potjere na motoru, a u nesreći je zadobila teške ozljede glave. Osim toga, 32-godišnjoj kaskaderki iz Amershama su probijena pluća. Olivia se sudarila s metalnim nosačem kamere, a tijekom snimanje scene nije nosila zaštitnu odjeću koju je trebala nositi.

Njen suprug i kolega David Grant s Malte je odletio u Johannesburg kako bi bio uz nju, a na svojoj je Facebook stranici poručio da se njegova supruga, koja se pojavljuje u posljednjim "Ratovima zvijezda" te je mijenjala Charlize Theron i Rosie Huntington-Whiteley u "Mad Maxu", žestoko bori i da je čvrsta.

"Ona je moja inspiracija, moj svijet i jedan opaki fakin", napisao je suprug, zahvalivši svima koji su joj zaželjeli da se oporavi.

Dodao je da joj njihove želje svakog dana u bolnici šapće na uho.

Britanski Sun piše da se metalni nosač kamere pokvario tijekom snimanja scene, zbog čega se nije podigao kad mu se Olivia približila. Izvor koji se nalazio na snimanju rekao je da Olivia nije mogla zaobići nosač zbog čega je nesreća bila neizbježna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.