Predsjednica Ko-Kolinda nasmijala ljude do suza i prikupila 9500 kuna za djecu Gunje

Foto: Press

SINOĆ je u zagrebačkoj Tvornici kulture održan humanitarni stand up comedy show "Štiklom u mozak, loptom u dupe - SMIJEHOM ZA GUNJU" tijekom kojeg su sve prisutne oduševili imitatori predsjednice Kolinde Grabar–Kitarović i supruga Jakova. Prva hrvatska predsjednica, u izvedbi Marijane Perinić do suza je nasmijala više od 300 gledatelja i tako prikupila 9500 kn za pomoć akciji "Pun kofer prijateljstva", kojom se djeci iz poplavljenih područja osiguravaju putne torbe s osnovnim životnim potrepštinama.

Spektakularnu večer otvorila je prva hrvatska predsjednica Kolinda Grabar–Kitarović, u pratnji supruga Jakova, a u izvedbi komičara Marijane Perinić i Hrvoja Jakopca. Više od 300 posjetitelja zagrebačke Tvornice kulture ovacijama je još jednom popratilo govor predsjednice. Poseban dojam u izvedbi imao je i nezaboravni styling hrvatske predsjednice. Naime, plavi kaput koji je predsjednica odjenula za inauguraciju za ovu su priliku kreirale članice Udruge Kamensko koje su, kao i mladi predstavnici iz Gunje, poznatu komičarku bodrile iz prvih redova prepune Tvornice.

Pod voditeljskom palicom Marijane Perinić uslijedio je nastup poznatih komičara: Marka Petra Oreškovića, Zvonka Kožića, Krešimira Richa te imitatora Denisa Rajčića koji je prisutne zabavio imitacijom starlete Nives Celzijus. Humanitarnom pozivu odazvao se i Zlatan Zuhrić Zuhra, renomirani komičar i poseban gost večeri čiji je nastup ispraćen gromoglasnim pljeskom. Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i suprug Jakov u izvedbi komičara na kraju su večeri predali ček u iznosu 9500 kuna Mariju Perkoviću, predsjedniku Društva Naša djeca Vinkovci.

"Više od 300.000 klikova na YouTube kanalu i na imitaciju govora novoizabrane predsjednice bilo je garancija za dobru zabavu i poziv da se kupnjom ulaznica pomogne djeci iz poplavljenih područja. Drago nam je da ćemo djeci ovom donacijom barem malo pomoći te pozivamo sve građane da se uključe u akciju 'Pun kofer prijateljstva'", rekla je Marijana Perinić, komičarka i imitatorica prve hrvatske predsjednice.

Hrvatska komičarka Marijana Perinić izazvala je veliko zanimanje kada je za treći rođendan popularnog stand up comedy showa o muško ženskim odnosima "Štiklom u mozak, loptom u dupe" imitirala govor novoizabrane predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović. Snimka je na YouTube kanalu zabilježila neočekivanih 300 tisuća pregleda i veliku pozornost publike, a nastup talentirane Marijane popratili su brojni domaći i regionalni mediji.

Akcija "Pun kofer prijateljstva" u organizaciji društva Naša djeca Vinkovci pomaže da se svakom djetetu s poplavljenih područja Vukovarsko-srijemske županije osigura putna torba s najosnovnijim osobnim stvarima za svaku priliku. Akciji se gotovo svakodnevno pridružuju djeca kojima se potrebne osnovne stvari za život, stoga sve zainteresirane pozivamo da se obrate na:

Društvo Naša djeca grada Vinkovaca
Mob: 098/1772094
e-mail: dnd.vkci@gmail.com.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.