Poznati nogometaš djevojci rekao da ide na odmor, a tri dana kasnije oženio drugu

Foto: Twitter

NOGOMETAŠ Newcastlea Papiss Cisse slomio je srce svojoj 24-godišnjoj djevojci Rachelle Graham, tako što je u tajnosti oženio drugu djevojku tri dana nakon što je njoj rekao da ide na odmor.

Rachelle, bivša Miss Newcastlea, ispričala je da je prošlog tjedna posljednji put vidjela svog 30-godišnjeg dečka, koji joj je rekao da će mjesec dana provesti u svojoj domovini, Senegalu.

Nakon toga joj se više nije javljao niti odgovarao na SMS poruke koje mu je slala. Zabrinuta Rachelle potom je na internetu pronašla fotografije s vjenčanja nogometaša s odbojkašicom Diallom Awaom na jahti pored Pariza, piše Daily Mail.

Potom se pojavilo više fotografija novopečenog bračnog para, a Rachellini prijatelji uvjereni su da njegova obitelj nije željela da se Papiss oženi njom zbog različitih religija.

Rachelle i Papiss prekinuli su prošle godine nakon brojnih internetskih napada zbog njihove veze, a ona tvrdi da su se u posljednje vrijeme ponovno počeli viđati.Ona je čak sudjelovala u humanitarnoj akciji čiji je cilj bio prikupiti novac za hitnu službu u Senegalu.

"Povrijeđena sam i zgrožena time što se Papiss oženio bez mog znanja, nakon što smo proveli toliko vremena zajedno", rekla je za The Sun.

Izvor blizak nogometašu za Daily Mirror negirao je njenu priču, tvrdeći da nisu bili u vezi dok se on viđao sa svojom sadašnjom ženom.

"Rachelle mu nije djevojka i već dugo nisu u pravoj vezi. Nisu bili par i zato joj nije rekao da se ženi", rekao je njegov prijatelj.

Ona je na Twitteru objavila da mu je vjerovala i da je mislila da će ponovno živjeti zajedno.

"Suprotno onome što mnogi od vas misle, nikad nisam željela njegov novac, imam dovoljno svog, a s njim nisam bila ni zbog njegovo posla ni zbog slave. Hodala sam s njim zbog istog razloga zbog kojeg većina ljudi hoda s nekim, a svatko tko nas poznaje može vam to reći", napisala je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.