Povratak ludog Australca: Mel Gibson ponovno režira

Foto: Fame Fly

NAKON devet godina pauze i podužeg perioda u kojem je više ludovao nego glumio, Mel Gibson ponovno će sjesti u redateljsku stolicu.

Radi se projektu "Hacksaw Ridge" u kojem će glavne uloge pripasti Vinceu Vaughnu, Andrewu Garfieldu i Samu Worthingtonu, a radnja će pratiti mladog američkog liječnika Desmonda T. Dossa koji je vojsku služio tijekom Drugog svjetskog rata i bio zaslužan za prvi prigovor savjesti u američkoj povijesti.

Njegov posljednji redateljski pothvat bio je solidni "Apocalypto" iz 2006., ali uzmemo li u obzir Gibsonovu predanost i odlični "Braveheart", očekivanja za "Hacksaw Ridge" su itekako visoka.

Nadajmo se samo da će mediji napokon zaboraviti njegove alkoholizirane antisemitske ispade i o njegovom filmskom projektu ne donositi zaključke na temelju starih grijeha, promatrajući ga kroz prizmu političke korektnosti.

Iako dosad to nije činio, u jednom od posljednjih intervjua je izjavio da je vrijeme da svijet prestane forsirati ovu temu: "To je iza mene. Radi se o osam godina staroj priči koja se neprestano vraća kao repriza. Prema svemu sam se ponio odgovorno i poradio na sebi kako bi ispravio sve za što sam odgovoran. Ispričao sam se nebrojeno puta, pa kad mi po tko zna koji put postavljate ovo pitanje... Žao mi je ako se tako osjećate, ali učinio sam ono što sam morao".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.