Povećao penis silikonskim injekcijama: Sad ima divovski alat, ali i još veće probleme

Screenshot: Vice/Video

"TO JE, onako, duga priča. Mislim da je sve počelo još onda kada sam imao oko 20 godina... Bio sam skeptičan oko povećanja penisa, ali znatiželja je prevladala. A i pomalo sam želio biti drugačiji", započinje svoju priču 45-godišnji Nijemac Micha Stunz koji je godinama povećavao svoj penis, a danas se suočava s određenim problemima, iako tvrdi da je siguran u svoju odluku.

U intervjuu za magazin Vice objasnio je kako je najprije počeo s injekcijama izotonične otopine natrij-klorida, ali nije bio zadovoljan privremenim rješenjem pa se prebacio na silikonske injekcije. "Cijela ta stvar je proces koji je trajao godinama. Proceduru sam prošao kod jednog tipa u Berlinu, koji je nedavno stekao dobru reputaciju, inače ste to mogli prije obaviti samo u Londonu. Ovaj tip to radi i na sebi, pa sam mu vjerovao. Osjećaj je bio dobar, malo u početku bude čudno, a onda to postane dio vašeg tijela", priča Stunz.

No, njegov penis i testisi, koje je također povećao, danas teže gotovo tri i pol kilograma, pa se nameće logično pitanje kako to utječe na njegov svakodnevni život. "Što se tiče svakodnevice, živim normalno. Idem na posao, u trgovinu, izlazim u barove i klubove, gledam filmove. No, kada je u pitanju, recimo, kupnja novih hlača, stvari postanu složenije. Ali pravi je problem seks. Nakon određene veličine koju dosegnete, neke stvari više nisu izvedive. Bar ne sa svakim... Ali, postoje druge stvari koje možete, samo se morate otrgnuti normama kada je u pitanju seks i izaći iz okvira uloga koje je nametnulo društvo. I, naravno, biti spremni na igru".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.