Poslao joj fotografiju penisa, a ona sliku proslijedila njegovog mami

Foto: Reddit

APLIKACIJA za upoznavanje "Let's Date" svojim korisnicima nudi sigurno okruženje u kojem mogu upoznati potencijalne partnere, a to u prijevodu znači - bez eksplicitnog sadržaja.

Aplikacija se spaja s podacima s Facebooka kako bi korisnici što lakše upoznali što veći broj korisnika, ali i kako bi aplikacija na temelju sličnih afiniteta pronašla što idealnijeg partnera. 



Jedan od korisnika nedavno je odlučio potencijalnu partnericu počastiti fotografijom penisa i pritom je upitati nešto u stilu: "Što ima?"

Međutim, muškarac imena Trevor našao se u nezgodnoj situaciji kada je na drugoj strani naišao na osobu kojoj se njegov način "upucavanja" nimalo nije svidio.



Nakon kratkog dopisivanja, korisnica je Trevoru zaprijetila da će fotografiju poslati njegovoj majci čije je podatke pronašla na njegovom Facebook profilu, a kada su je korisnici na njenom Tumblru upitali je li zaista poslala fotografiju, "osvetnica" je napisala: "Da, poslala sam i izrazila zabrinutost za to kako se njen sin odnosi prema ženama. Osjećam se dobro zbog toga".

Naravno, postoje i oni koji smatraju da je riječ o namještaljci (ili nekoj vrsti viralne reklame za samu aplikaciju), ali ako to nije slučaj, radi se o upozorenju za sve one koji svoje fotografije šalju bez želje druge strane.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.