Političar kratkog fitilja zaprijetio novinaru: Bacit ću te s balkona!

Screenshot: YouTube

NOVINAR Mike Scotto na grub se način uvjerio kako američki kongresnik Michael Grimm o nekim temama uistinu ne voli pričati.

Grimm je Scottou davao intervju kada mu je novinar pokušao postaviti pitanje o financijskim malverzacijama u njegovoj nedavnoj kampanji, piše Gawker. "Ne želim pričati ni o čemu što nije tema razgovora", rekao je Grimm, okrenuo se i otišao od novinara.

"Kongresnik Michael Grimm ne želi pričati o optužbama koje se dotiču financiranja njegove kampanje. Pokušali smo s njim razgovarati o tome, ali kako vidite, on je to odbio", rekao je nakon toga Scotto. Iznervirani kongresnik tada je izgurao novinara iz kadra i zaprijetio mu: "Bacit ću te s balkona! Ti nisi čovjek. Slomit ću te na pola."

U izjavi za medije Grimm je kasnije rekao kako je bio ljut jer je novinaru učinio uslugu i dao mu intervju iako je bio u žurbi. "Znao je da se žurim, a bezobrazno je inzistirao na jeftinom kraju intervjua. Očekujem određenu razinu poštovanja i profesionalnosti kada novinaru radim uslugu. Ne vjerujem da sam prvi član Kongresa koji je 'špotao' novinara, a sigurno neću biti ni zadnji", stoji u izjavi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.