Policija identificirala tijelo pronađeno u rijeci i radi se o Ianu Jonesu

Foto: Instagram/Facebook

POLICIJA je napokon identificirala tijelo pronađeno u rijeci Hudson, a radi se o 32-godišnjem Ianu Jonesu, dečku Tali Lennox.

Podsjetimo, ona i Jones doživjeli su nesreću proteklog vikenda nakon što se njihov kajak prevrnuo. I dok se ona izvukla zahvaljujući sigurnosnom prsluku i brzoj reakciji posade broda koji je tamo prolazio, Ian Jones nije bio te sreće.

Policija je za njegovim tijelom tragala cijeli vikend, pronašli su ga tek u ponedjeljak, a iz ureda šerifa tvrde da je uzrok nesreće vjerojatno alkohol.

Tali Lennox na svom je profilu na Instagramu objavila: "Moje srce je slomljeno. Moj najbolji prijatelj, moja srodna duša, moj partner u zločinu i kreativnosti, ljubav i svjetlo mog života više nije sa mnom. Sva ljubav koja mi je poslana daje mi snagu da ovo prebrodim. Znam da je presretan što sam spašena. Odajmo počast ovoj predivnoj duši i nastavimo pratiti svjetlo".

Inače, Jones je poznat po problematičnom ponašanju. Prije 14 mjeseci pušten je na slobodu nakon što je tijekom leta iz New Yorka za Los Angeles prijetio posadi zbog čega je avion bio prisiljen sletjeti u Chicago.

Tijekom života imao je niz okršaja sa zakonom i uglavnom se radilo o incidentima kojima je povod bila njegova alkoholiziranost. Radilo se o fizičkim napadima, vrijeđanju policajaca, oštećenju imovine, vožnji u alkoholiziranom stanju, opiranju uhićenju i pokušaju bijeg iz države.

No, u posljednje se vrijeme navodno smirio, bio u stabilnoj vezi s Tali i uspješno radio kao model za IMG models.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.