Pet (bizarnih) stvari koje niste znali o Charlieju Sheenu

Foto: Press

CHARLIE SHEEN ponovno šokira, a ovog se puta radi o rasističkom tweetu upućenom predsjedniku Obami.

No, to je u ovog puta u drugom planu jer postoji nešto još zanimljivije.

Naime, njegov bivši kolega iz serije "Dva i pol muškarca", Jon Cryer, u svojoj novoj biografiji koja bi se uskoro trebala naći u prodaji, otkrio je niz nepoznatih detalja o omiljenom holivudskom luđaku.

Hollywood Reporter objavio je nekoliko odlomaka iz Cryerove biografije "So That Happened", a ovo je nekoliko stvari koje nismo znali o Sheenu.

Sheen je izuzetno iskusan s prostitutkama, a raspolaže i s "prostitucijskim mudrostima"

"Razgovarali smo o prostitutkama. Rekao je da prostitutkama ne plaćaš da dođu u tvoju kuću, plaćaš im da odu. Očito je razmišljao o ovom".

Inače, Sheen je u već nekoliko intervjua otkrio da je njegovo prvo iskustvo s prostitutkama bilo još u srednjoj školi.

Ima kolekciju fotografija vagina

"Tada mi je, valjda kako bi to dokazao, pokazao fotografiju vagine koju je snimio. I uvijek se radilo o prekrasnim vaginama, ali jednom se morate zapitati zašto samo ovo, a ne i ostatak osobe?

Što uopće reći u tom trenutku? Hvala na fotkama vagine? Koliko je dugo viđaš? Molim te, reci mi da je bila budna".

Jednom je prekinuo s djevojkom jer nije bila za seks u troje

"Pitao sam ga kako su prekinuli, a Charlie mi je rekao da je u krevet htio pozvati još jednu djevojku i da nije bila oduševljena idejom. Pogledao me ravno u oči bez trunke ironije i rekao: 'Pripazi na takve stvari'".

Obožava fore o silovanju

"Charlie mi je poslao poruku: 'Hvala buraz. Jebo te, kako loš dan... Večeras sam letio nazad doma. Probat ću te nazvati tijekom vikenda. Silovanje pod tušem je bilo loše, ali hrana je bila dobra. Ekipa za frizuru i šminku stigla je prekasno".

Menadžeri Charlieja Sheena nisu znali što rade

"Znao sam da Charlie, iako je dobar glumac i izuzetno pametan čovjek, nije imao pojma kako organizirati predstavu uživo. Čak i kad nije bio nadrogriran. No, mislio sam da oko sebe, u tom moru menadžera i priljepaka, ima barem jednu osobu koja zna što radi. Ispada da sam bio u krivu. Prvih nekoliko predstava naličilo je situaciji kad gomila šupčina plaća narkomanu i tjeraju ga da pleše kao majmun".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.