Ovoj su curi rekli da je predebela i ima preveliko dupe i preširoke bokove

Screenshot: YouTube

ŠVEDSKA manekenka odlučila se obračunati s modnom industrijom nakon što su je proglasili "prevelikom" da bi dobila posao i to unatoč tome što je prema zdravstvenim standardima ona pothranjena.

Agnes Hedengard ima 19 godina i živi na jugoistoku Švedske, a u videu koji je objavila na YouTubeu jasno je dala do znanja da ne dobiva manekenske poslove zbog svoje "veličine". Objasnila je kako su joj agencije i klijenti, iako joj je index tjelesne mase samo 17.5 poručili da se "dovede u formu".


"Više ne dobivam poslove jer sam prevelika. Oni misle da je ovo preveliko", kazala je u videu, snimajući se ispred zrcala samo u donjem rublju. "Misle da je moje dupe preveliko i da su moji bokovi preširoki. Prema modnoj industriji, ne možete ovako izgledati. Morate biti mršaviji".


"Bila sam u kontaktu s velikim agencijama i klijentima koji žele raditi sa mnom, ali čim im pošaljem mjere, počnu pričati drugu priču. Kažu, 'ne, to je preveliko' ili 'ona se treba dovesti u formu, nećemo s njom raditi'".

Inače, Agnes je visoka 180 centimetara, a modelingom se bavi od 15. godine. Bila je treća u švedskoj verziji showa za izbor najboljeg modela prošle godine.

Budući da se iz navedenih razloga više ne može baviti modelingom, sad radi u jednom dućanu u Stockholmu.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.