Ovaj video potaknuo je 11-godišnju djevojčicu da pomogne stotinama beskućnika

Foto: Facebook

KAYLEE HOOLEY i njezin otac Chris Hooley zajedno su pogledali video koji je na YouTube postavila ekipa koja stoji iza YouTube kanala " True Story ASA".

No, ovog puta u pitanju je doista hvale vrijedan društveni projekt i internetski trend koji iskače u gomili različitih internetskih senzacija. Naime, u videu "Homless Smile- Worldwide" potiče se stvaranje zapravo korisnog internetskog trenda, a cilj je pomoći beskućnicima iz svoje okoline i potom njihovu sreću dokumentirati.

Kaylee je izazov shvatila doslovno te je uposlila cijelu obitelj u svom nastojanju da pomogne što većem broju osoba koje žive na ulici.

Njezin trud je uskoro prerastao u mnogo ozbiljniji posao te je Kaylee ovo ljeto pokrenula i vlastitu humanitarnu organizaciju reKindle pomoću koje sada okuplja brojne volontere i prikuplja donacije za pomoć beskućnicima.

"U početku nismo imali pojma što radimo. Samo smo im željeli nekako pomoći. Prvi dan kada samo izašli na ulicu, bilo je doista pakleno vruće pa smo dijelili ledene sokove", kazao je Chris, prenosi Huffington Post.

Kaylee je svaki njihov izlazak na ulicu, u kojem su nosili potrepštine potrebitima i dokumentirala te je ubrzo počela objavljivati vlastite snimke na YouTubeu kako bi i sama inspirirala druge da pomognu beskućnicima.

Kaylee i njena organizacija dosad su pomogli stotinama ljudi u Arizoni i drugim dijelovima Amerike, a njen otac Chris tvrdi kako je ovo tek početak. U drugom videu možemo vidjeti ekipu reKindlea na ulicama Chicaga.

"Kada krenete s nečim ispravnim i pozitivnim, lako je pronaći ljude koji će vam se pridružiti u misiji da učinite svijet ljepšim mjestom", objasnio je Chris.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.