Optika Anda otvorila svoja vrata i u Dubrovniku

Foto: PR

U NOVOOTVORENOM shopping centru SUB City u Župi Dubrovačkoj, u četvrtak, 03.09.2015. svečano su otvorene dvije poslovnice prepoznatljivog splitskog brenda Optike Anda i Anda Store.

"Nakon pažljivog istraživanja ponude na području Dubrovnika odlučili smo se na osvajanje krajnjeg juga. Prve poslovnice smo odlučili smjestiti u trgovački centar SUB City u Župi dubrovačkoj, a svakako u doglednom vremenskom razdoblju planiramo širenje", kazao je direktor maloprodaje Optike Anda Zvonimir Šimić, ne skrivajući zadovoljstvo novim ambasadorima samog brenda.

Naime, Optika Anda ostvarila je novu suradnju sa VK Jug CO, te kao njihov ponosni sponzor za nadolazeću sezonu imala je priliku ugostiti mlade vaterpoliste na dan svečanog otvorenja.

Sunčane naočale isprobali su Marko Bijač, Paulo Obradović, Pavo Marković i Maro Joković, a koje su modele odabrali, pogledajte u našoj fotogaleriji.

U svakoj od poslovnica Optike Anda, pa tako i u najnovijoj u SUB centru mogu se pronaći preko 50 različitih brandova sunčanih i dioptrijskih naočala kao što su Ray Ban, Prada, DG, Miu Miu, Persol, Vouge, Oakley, Police, Italia Independent, Dita i mnogi drugi. Naočale se mogu kupiti i putem Web shopa, kao i rezervirati termin očnog pregleda.

Uz najatraktivnije brendove dioptrijskih i sunčanih naočala, veliki izbor kontaktnih leća, te profesionalno i ljubazno osoblje, opravdan je izniman uspjeh Optike Anda te brojni zadovoljni klijenti.

"Ljubiteljima sunčanih i dipotrijskih naočala savjetujemo učlanjivanje u Anda Loyality club koji pruža mnoge pogodnosti kao što su raznorazni popusti i pokloni – kaže Zvonimir Šimić, nadodajući kako loyality program broji preko 15 tisuća članova.

Dodatne informacije i rezervacije potražite na službenim stranicama Optike Anda ili na društvenim mrežama Facebook profilu ili Instagramu i uživajte u širokom asortimanu sunčanih i dioptirijskih naočala.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.