Opatice i vještice privukle publiku: Slavni pohrlili na pretpremijeru "Crne kuće"

Foto: Marko Todorov/Cropix

MJUZIKL "Crna kuća" jučer je otvorio svoja vrata u novootvorenom kinu Studentskog centra u Zagrebu. Gledatelji su čak dva sata uživali u mjuziklu autora Ladislava Prežigala i Darka Hajseka, a spektakl su podržale i brojne osobe iz javnog života Hrvatske.

"Oduševljena sam novim mjuziklom kojega se, sigurna sam, ne bi posramile ni mnoge svjetske kazališne kuće. Sjajan mladi ansambl, odlična režija i priča ostavili su me bez teksta večeras i bilo bi mi jako žao da sam ovo propustila. Cijelom timu želim puno sreće i nadam se da će imati priliku gostovati diljem svijeta jer to zaista zaslužuju“, izjavila je glazbena diva Tereza Kesovija.

Rasplesani franjevci i opatice, step u tamnicama i paljenje vještica samo su neki trenuci koji su privukli pažnju publike. U glavnim su ulogama zasjale glumice Dunja Fajdić i Marija Kolb te glazbenica Antonija Barišić, dok pozitivca Juraja utjelovio je FER-ovac Hrvoje Foretić, a u ulozi glavnog negativca pojavio se Damir Kedžo.

U pretpremijeri večeras su uživale zaista brojne osobe iz javnog života Hrvatske poput glazbene dive Tereze Kesovije, autora brojnih mjuzikla Alfija Kabilja, glumica Branke Cvitković i Ksenije Pajić, glazbenika Vanne, Marije Husar, Ivane Plechinger, Lee Dekleve, Žanamari Lalić, Luke Nižetića, Bojana Jambrošića i Filipa Dizdara, Vladimira Kočiša Zeca, koreografkinje Larise Lipovac, glumaca Danijele Pintarić, Roberta Boškovića i Petra Cvirna, voditeljica Martine Podgorski i Mirne Maras sa suprugom Mariom Valentićem, svjetskog top modela Mateje Penave, modnih stilista Borisa Banovića, dizajnerica Martine i Morane iz Boudoara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.